HOLIDAY DEPILATORI SRL

Het Italiaanse merk Holiday bestaat al ruim 40 jaar.

In het jaar 1975 besloot Vincenzo Vizzini de stat te zetten in de cosmetica branche. Hij stak al zijn spaargeld in de opzet van een bedrijf in producten voor haarverwijdering. Dit bleek een goede zet, want slechts enkele jaren later bleek Holiday een zeer gewild product te zijn voor professionele ontharingsbehandelingen. Zowel schoonheidssalons als waxsalons in Italië maakte toen al gebruik van Holiday producten.

In 2005 werd Holiday omgezet in Holiday Depilatori SRL met kantoren en fabrieksomgeving in eigendom. Het werd tijd om Holiday ook buiten Italië bekend te laten worden. Inmiddels maken zij producten die wereldwijd worden verkocht in meer dan 30 landen. Van de USA tot aan Rusland en van Dubai, Turkije tot aan Spanje. Ook Duitsland en de Benelux zijn inmiddels bekend met Holiday.

Innovatie

De groei van het bedrijf gaat onverminderd door In 2015 is Holiday opnieuw verhuist naar een nieuwe locatie in het Toscaanse land. Een fantastische plek, die volop nieuwe ideeën geeft en dat is perfect voor de verder ontwikkelingen van het productaanbod Door voortdurend te investeren in Research & Development , worden bestaande producten continu verbeterd, worden nieuwe producten ontwikkeld. Het gebruik van nieuwe technologieën brengen Holiday op een steeds hoger kwaliteitsniveau. Dit zien zij als bewijs van hun inzet en vormt voor hen de basis voor toekomstige groei, op elk gebied.


Holiday is een dynamisch bedrijf, altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en om te leren van alle van de ideeën, opmerkingen en tips die hun klanten en medewerkers aanreiken.

Holiday & Beauty Box Cosmetics

Al ruim 5 jaar is er een samenwerking tussen Holiday en Beauty Box Cosmetics. Beauty Box Cosmetics Is distributeur voor de BENELUX regio. Wij leveren aan Groothandels en via Harswinkel.nl direct aan Schoonheidsspecialisten, Opleidingscentra voor Beauty, Waxsalons en met het merk Explosif aan consumenten.

Holiday voordelen

Meer weten, bekijk dan de bedrijfsvideo's van Holiday, via onderstaande link


Bekijk de video´s van Holiday